Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

Donderdag 18 april 2024
08:00 - 18:00
EXPO Greater Amsterdam

Ebicus is aanwezig als Managed Services Partner van Salesforce op de World Tour Amsterdam 2024

Op 18 april 2024 keert de Salesforce World Tour terug naar Amsterdam. Wij van Ebicus kijken er als trotse sponsor zeer naar uit om je te ontmoeten en mee te nemen naar de inspirerende Salesforce wereld.

Tijdens dit evenement kun je de nieuwste productinnovaties op het platform ontdekken en horen hoe AI verschillende industrieën transformeert. Met een scala aan sessies vind je oplossingen voor jouw eigen uitdagingen en heb je de mogelijkheid om te netwerken met duizenden inspirerende leden van de Salesforce community. Registreren voor het evenement kan hier.

Ebicus is de Salesforce Managed Services partner van de BeNeLux

“Salesforce geïmplementeerd, wat nu?”

Ebicus heeft 100% focus op Salesforce Managed Services; een vreemde eend in de bijt op de Salesforce World Tour?

“Een Salesforce partner op de Salesforce World Tour die zich niet hoofdzakelijk richt op implementaties? Dat is opvallend tussen al die Salesforce implementatiepartners!” horen we je denken.

Maar… je leest het echt goed! 🙂

Ebicus is dé MSP-partner van Salesforce in de Benelux. En dat kwam niet vanzelf. Wij hebben reeds 23 jaar ervaring met MSP diensten – onderhoud & support – van CRM-oplossingen en zijn door deze ervaring en methodologie de eerste partner in deze regio die het Managed Services Provider (MSP) Programma voor Salesforce omarmt.

Wij geloven namelijk dat het succes van klanten niet ophoudt bij het voltooien van de initiële implementatie. Wij geloven dat klantsucces onmiddellijk daarna begint; vandaar onze sterke focus op de drie belangrijkste categorieën van onze Managed Services voor Salesforce: Continuïteit, Kostenreductie en Continue Innovatie.

Salesforce + Ebicus MSP = Klantsucces

Dus ondanks dat wij wellicht een andere focus en DNA hebben ten opzichten van de implementatiepartners zijn wij beren trots dat wij hier als enige echte MSP-partner aanwezig mogen zijn. Ben je benieuwd naar wat onze aanpak zo uniek maakt? Kom 18 april langs bij onze stand en wij vertellen je graag hoe wij samen met onze 40+ klanten blijvend het maximale uit Salesforce halen. Vind je wachten tot de 18de (ook) te lang duren? Neem dan direct contact met ons op:

Kom in contact met Ton voor meer informatie over Salesforce Managed Services