Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

Salesforce voor Nonprofits

Maak impact en verwezenlijk je missie!

Met Salesforce Nonprofit Cloud

Om een maatschappelijke impact te creëren is er draagvlak nodig, waarbij een 360° klantbeeld de sleutel is tot succes. Met Salesforce personaliseer je ervaringen door op het juiste moment, aan de juiste groep, de juiste content, op het juiste kanaal te bieden. Voor iedereen een persoonlijke en passende reis.

Vanuit ons Salesforce Managed Service center in Haarlem maken wij dit voor jou waar. We implementeren, onderhouden, optimaliseren en integreren je Salesforce.org omgeving. Van fondsenwerving tot programmamanagement, wij staan voor je klaar met een passende oplossing in de Nonprofit Cloud van Salesforce (Salesforce Nonprofit Success Pack – NPSP).

Zij gingen je voor

Eén centrale plek voor al je donateursgegevens

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je donateurs, maar ook andere belanghebbenden, een persoonlijke ervaring te bieden. Ongeacht welke medewerker de telefoon opneemt, de e-mail beantwoordt of op het ingevulde formulier reageert. Je wilt op real-time basis inzicht hebben in de customer journey van je donateur:   

  • Welke e-mails heeft je donateur ontvangen?
  • Waar ging het laatste telefoongesprek over?
  • Waar is je donateur in geïnteresseerd?
  • Welke giften zijn er gegeven? En voor welke activiteit was de donatie bestemd?

Deze vragen wil je direct voor jezelf maar ook voor de klant kunnen beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat je vanuit één plek een compleet beeld krijgt van je klant en op de meest effectieve manier fondsen kunt werven.

Een persoonlijke ervaring voor iedereen

Het moment dat je tot de wereld spreekt, spreek je met niemand. Want niet iedereen is op dezelfde manier betrokken bij je missie. Van ambassadeurs tot (major) donors en van vrijwilligers tot potentiële nieuwe klanten. Met Salesforce zorgen wij ervoor dat je iedereen een persoonlijke ervaring kunt bieden. Ongeacht via welk kanaal of welke medewerker de aanvraag binnenkomt.

Krijg meer inzicht

Als non-profitorganisatie wordt het inzichtelijk maken van de geleverde impact en effectiviteit van de ingezette resources steeds belangrijker. Samen gaan we actief aan de slag om:

  • KPI’s te formuleren
  • Rapporten te bouwen
  • Overzichtelijke dashboards te creëren

Dankzij real-time inzichten ben je in staat om slimmere beslissingen te nemen, zet je jouw resources zo effectief en efficiënt mogelijk in en maximaliseer je financieringsmogelijkheden.

Salesforce implementeren? Eerste 10 licenties gratis!

Het moment dat je tot de wereld spreekt, spreek je met niemand. Want niet iedereen is op dezelfde manier betrokken bij je missie. Van ambassadeurs tot (major) donors en van vrijwilligers tot potentiële nieuwe klanten. Met Salesforce zorgen wij ervoor dat je iedereen een persoonlijke ervaring kunt bieden. Ongeacht via welk kanaal of welke medewerker de aanvraag binnenkomt.

Bestaande Salesforce gebruiker?

Heb je al een Salesforce omgeving draaien en ben je klaar om de volgende stap te zetten met een Salesforce (Salesforce.org) partner gespecialiseerd in non-profitorganisaties? Vanuit ons Managed Service center in Halfweg zorgen we voor het onderhouden, uitbreiden en integreren van je Salesforce omgeving. Samen met onze succes manager gaan we actief met je aan de slag om het maximale uit Salesforce te halen en daarmee je missie te verwezenlijken.

Gerelateerde blogs:

Meer informatie over Salesforce Managed Services?

Lees onze laatste non-profit publicaties

Lees onze klantcase bij ParkinsonNL

In juni ging de website www.parkinson.nl live en startte de campagne Zet parkinson op 1. Als Ebicus zijn wij blij dat we met de implementatie van Salesforce deel hebben kunnen uitmaken van de lancering van dit prachtige doel.
Lees de klantcase

3 key take-aways voor het beste resultaat met Nonprofit Cloud

Om het maximale uit jouw Salesforce Nonprofit Cloud omgeving te halen en controle te krijgen over jouw fondsenwervingsactiviteiten hebben wij drie belangrijke oplossingen opgesomd. Hiermee kan snel bespaard worden op tijd en geld. Daarnaast zal het leiden tot een hogere effectiviteit van jullie fondsenwerving.
Lees de blog