Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

Add on integratie

Verrijk je Salesforce omgeving met add ons en koppelingen

In de AppExchange van Salesforce vind je honderden apps waarmee je je applicatie kunt uitbreiden. Maar welke specifieke applicaties dragen nou daadwerkelijk bij aan de doelstellingen van je business? Het is natuurlijk makkelijk om door de hoeveelheid apps het overzicht kwijt te raken. Je wilt tenslotte alleen de add ons gebruiken die je helpen. Tijd om je omgeving naar je eigen te hand zetten met Salesforce add on integraties.

We brengen samen je wensen omtrent integraties met andere applicaties en het gebruik van add ons in kaart. We geven advies welke plugins en add ons voor jou relevant zijn en kijken naar de huidige omgeving en processen. Op basis van een aantal interview sessies presenteren we onze resultaten. En mocht een standaard App niet beschikbaar zijn bouwen we een toepassing/App op maat. Ook bouwen en onderhouden we interfaces met andere platformen.

Heb je duidelijk welke Salesforce add on integraties je wilt gaan gebruiken? En zoek je ondersteuning bij het realiseren van deze doelstellingen? Probeer ons dan uit met een strippenkaart. Hiermee heb je direct toegang tot onze expertise op het moment dat jij dat nodig hebt. Overzichtelijk en zonder verdere verbintenis.

Gerelateerde blogs:

Meer informatie over Salesforce Managed Services?

Lees onze laatste publicaties

Binnen 2 clicks je contract klaar en verzonden?

Nu we veel vaker thuiswerken is het ondertekenproces van contracten een heel gedoe geworden. Met Scrive in Salesforce heb je binnen 2 clicks je contract klaar en verzonden! Meer weten? Lees nu de blog!
Lees de blog

Salesforce integratie met de website bij ParkinsonNL

In juni ging de website www.parkinson.nl live en startte de campagne Zet parkinson op 1. Als Ebicus zijn wij blij dat we met de implementatie van Salesforce en de integratie met de website deel hebben kunnen uitmaken van de lancering van dit prachtige doel.
Lees de klantcase