Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

Data & Rapportage

Data is het nieuwe goud

Op real-time basis gegevens vastleggen, analyseren en waardevolle rapporten genereren die je overzichtelijk terugvindt op een van je dashboards. Dat is wat je wil. Want hierdoor ben je in staat om betere beslissingen te maken, effectiever te verkopen en betere service te verlenen aan je klanten.

De data consultants van Ebicus zijn van meer dan toegevoegde waarde om dit te bereiken en dus je rapportages te optimaliseren. Met daarbij rekening houdend met de verschillende databronnen en het eventueel inzetten van een datawarehouse oplossing. 

 

Aanpassingen en optimalisaties in Salesforce verzekeren je van de perfecte aansluiting op je business

 

Zonder inzicht geen toekomst met uitzicht

Onze data analisten realiseren inzicht en daardoor uitzicht op verbeteringen. Wij gaan het gesprek aan met zowel de business als de IT organisatie, schatten snel in welke data analyses waarde gaan creëren en komen tot realistische en werkbare dashboards en rapportages.

Uniforme en intuïtieve look en feel

We zorgen voor een uniforme look en feel van de rapportages en drill down functies. Daarmee realiseren we  optimale gebruikersvriendelijkheid en gebruikersacceptatie. We hebben veel ervaring met de best practices van het ontwerpen intuïtieve grafieken en dasboard waarmee je in een oogopslag inzicht verkrijgt. 

Garbage in, garbage out

We hebben 20 jaar ervaring bij grote enterprises, overheid en MKB organisaties. Daarin hebben we geleerd het belang van de kwaliteit en integriteit van de data. We implementeren data validaties daar waar mogelijk en of zorgen voor een verbeterd datamanagent. 

 

Power up

Maak je team compleet met de expertise van Salesforce Managed Services.

Gerelateerde blogs:

Meer informatie over Salesforce Managed Services?