Doe de Salesforce Quickscan

Ontdek waar jij winst kan behalen

Haal je niet het maximale uit Salesforce? Doe de Salesforce Quickscan en ontdek waar voor jouw bedrijf de kansen liggen! Waar de Quickscan uit bestaat?

Met de Salesforce Quickscan komen wij op locatie meekijken hoe jullie dagelijks Salesforce gebruiken. We brengen de huidige architectuur in kaart en kijken naar de reeds gerealiseerde integratie. We gaan in gesprek met de gebruikers en brengen hun dagelijkse activiteiten in kaart. Daarnaast houden we korte interviews op de sales-, service- en marketingafdelingen om in kaart te brengen welke doelstellingen deze afdelingen willen realiseren en hoe Salesforce hierin kan ondersteunen. We duiken tevens met jouw IT-afdeling dieper in de materie om eventueel in de toekomst benodigde integraties en mogelijke obstakels reeds te bespreken.

De output van de Quickscan zal bestaan uit een presentatie die door ons zal worden gegeven. Onderdeel van deze presentatie zal zijn:

  • Overzicht van de ge√Įdentificeerde Quick Wins.
  • Licentieanalyse.
  • Hoog over plan van aanpak om verdere optimalisaties van de huidige omgeving mogelijkerwijs uit te voeren.

Kortom we leveren een stappenplan op, waarbij quick wins in eerste instantie gepresenteerd worden en aan wordt gegeven of de aangeschafte licenties afdoende zijn. Daarnaast leveren we een hoog over plan van aanpak op hoe verdere samenwerking eruit zou zien om functionele wensen en eisen die niet onder de quick wins vallen, maar wel hoog op het prioriteitenlijstje staan te implementeren.

Deze klanten gingen je al voor:

Klaar om je Salesforce omgeving te optimaliseren?

Vraag nu de Quickscan aan!

Het formulier is beschermd met reCAPTCHA van Google. Google's Privacy Policy & Terms of Service zijn van kracht.