Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

Over ons

Wij zijn Ebicus

Wij zijn jouw partner in de volledige product lifecycle van CRM oplossing Salesforce. Met meer dan 20 jaar ervaring bij zowel enterprise klanten als mid-market organisaties, zijn wij dé partner voor het succesvol onderhouden, beheren, integreren en optimaliseren van Salesforce CRM omgevingen.

Eind 2022 heeft Salesforce het MSP Programma voor partners geïntroduceerd:

“Managed Service Provider (MSP) Partners provide ongoing, recurring services and support post-implementation to drive long-term customer success. – and maximize ROI.” 

Ebicus is trots de eerste Salesforce partner in de Benelux te zijn die het nieuwe logo als MSP Partner van Salesforce mag voeren.

Ebicus is de Salesforce Managed Services partner van de BeNeLux

Met onze specifieke Salesforce Managed Services bieden we een unieke oplossing aan. Hiermee heb je direct betaalbare en flexibele toegang tot onze Salesforce expertise en consultants. Van administrator tot developer, van business analist tot architect: Wij hebben alle kennis in huis om jouw Salesforce en CRM-uitdagingen te tackelen. Onze consultants denken mee met jouw klantreis. Of het nu gaat om sales, service of marketing. Wij hebben in-depth kennis van Salesforce en een goed begrip van de business.

*Naast Salesforce Managed Services bieden we ook andere Salesforce diensten en oplossingen aan. Multinationals en bedrijven die standaard Salesforce consultancy diensten zoeken kunnen terecht op onze bedrijfswebsite: www.ebicus.com.

Genoeg over ons. We horen graag wie jij bent en hoe we je kunnen helpen.