Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

Werken bij Ebicus

Join the Ebicus Experience

Unlock YOUR potential

Wij zijn trots op alle Ebici! We bouwen ons succes op ideeën, karakter en kwaliteit. Onze open cultuur en platte organisatie met aan de basis een juiste dosis FUN en het realiseren van ambities maken de Ebicus Experience compleet.

We zijn continu op zoek naar ambitieuze collega’s met passie voor het vak. Mensen die hun eigen ambities en die van ons helpen te realiseren. Bekijk onderaan deze pagina al onze openstaande vacatures!

Ons sterk groeiende, maar hechte team van consultants is de belangrijkste schakel binnen onze dienstverlening. Niet alleen omdat Ebici diepgaande kennis hebben van verschillende tooling en methodieken, maar ook omdat zij doorzetters zijn en gaan voor resultaat. Ze zijn sociaal, communicatief vaardig en hebben passie voor het vak. Ebici zijn jong van geest, ze kunnen abstract denken en processen doorgronden. Daarnaast zijn we gewoon een hele leuke club van enthousiaste vakidioten. Bij ons geen zware managementlagen of assessments om jouw persoonlijkheid te testen.

We bieden veel ruimte voor eigen initiatief, en zien graag creativiteit. Je krijgt veel vrijheid en verwachten van je dat je daarmee goed weet om te gaan. 

In dit interview vertelt onze Salesforce consultant Michael Frens je meer over Ebicus en onze Managed Services die wij voor diverse Salesforce klanten uitvoeren. Zie jij jezelf aansluiten bij het team van Michael? Bekijk dan onderaan deze pagina onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Wil je meer weten over jouw toekomstige collega’s? Op ebicus.com leer je meer over de Ebici: wie ze zijn, wat ze drijft en waarom ze zo graag voor Ebicus werken.

Wij bieden je een carrière met uitzicht

Momenteel hebben we verschillende consultancy functies openstaan, lees meer over de rollen en solliciteer direct.

Salesforce

Traineeship

Medior Salesforce consultant

Senior Salesforce consultant