Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

User adoptie

We kunnen het leuker maken en gemakkelijker!

Het juist gebruiken van Salesforce door jouw sales, service of marketingafdeling kan een echte uitdaging zijn. Technisch heb je alles op orde, integraties zijn gerealiseerd, data gekoppeld, processen keurig in Salesforce gedefinieerd, maar de mensen die er daadwerkelijk mee aan de slag moeten zijn in al dit ‘implementatie geweld’ min of meer vergeten. Gebruikers weten nog niet goed hoe ze:

  • De nieuwe applicatie moeten gebruiken.
  • Het onderdeel kunnen maken van hun dagelijkse werkzaamheden.
  • Of missen zelfs nog zaken die ze graag terug zouden willen zien om de applicatie voor hun echt gebruiksvriendelijk te maken.

Salesforce is een enorm krachtige tool, maar die kracht heeft je eindgebruikers nog niet bereikt.

Wij zorgen ervoor dat je eindgebruiker de Salesforce applicatie begrijpt en gaat omarmen. Of dit nu tijdens de implementatie van Salesforce is of na een optimalisatie binnen je huidige omgeving, wij staan voor je klaar op het moment dat jij ons nodig hebt. Op deze manier voorkomen wij een overweldigend aantal telefoontjes naar de helpdesk en de terugkeer van oud gedrag. Door middel van onze ervaring op change management gebied, kun je (weer) de echte kracht van Salesforce ervaren. Het gaat niet alleen om het gebruiken van een nieuwe applicatie maar ook om een nieuwe manier van werken. Beide gaan hand in hand samen en dit dient goed begeleid te worden. Naast oog voor de techniek ook oog voor de mens.

Gerelateerde blogs:

Meer informatie over Salesforce Managed Services?