Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

Salesforce Sample Code Review

Vraag de Sample Code Review aan voor jouw organisatie

Bij Ebicus streven we er altijd naar om Salesforce instances in de breedste zin van het woord te optimaliseren. De Sample Code Review is een specifiek onderdeel van onze Health Scan zodat je een beter inzicht krijgt in mogelijke kwetsbaarheden met een hoog risico en eventuele pijnpunten met betrekking tot code. Op basis van de uitkomst van de Code Review ontvang je een advies op basis van onze bevindingen, deze presenteren wij vervolgens graag bij jullie op locatie. We zullen ingaan op de impact van de uitkomst en adviseren we over de volgende beste stappen die je kunt nemen.

Na invullen van onderstaand formulier nemen we contact met je op om onze manier van werken verder toe te lichten. Normaal gesproken heb je binnen twee weken een uitslag en een adviesgesprek gepland.

Het formulier is beschermd met reCAPTCHA van Google. Google's Privacy Policy & Terms of Service zijn van kracht.

Frequently Asked Questions

Ten eerste ontvang je een overzicht met al onze bevindingen. Op basis van deze bevindingen presenteren we ook de impact van de uitkomst en geven we een advies over de volgende stappen die je het best kunt nemen.

Om de Sample Code Review uit te voeren hebben wij toegang nodig tot jullie Salesforce omgeving. 

Ja, de Sample Code Review is geheel kosteloos. 

Ons ontwikkelteam voert enkel een review uit op de Salesforce instance, er worden geen (PII) gegevens bewaard of opgeslagen buiten het systeem.