Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

(Her)implementatie en uitbreidingen

Uitbreiden met Salesforce

Met Salesforce heb je een prachtige applicatie om je marketing-, sales- en servicedoelstellingen te realiseren. Een juiste inrichting van Salesforce is echter cruciaal om het maximale eruit te halen. En soms is het net iets complexer dan je zelf denkt. Onze Salesforce implementatieconsultants denken proactief met je mee en maken de vertaalslag van je bedrijfsdoelstellingen en processen naar een optimale oplossing in Salesforce. Of je nu voor het eerst gaat starten met Salesforce, een herimplementatie wilt doen of gaat uitbreiden met bijvoorbeeld Service Cloud of Marketing Cloud. Wij staan als Salesforce implementatie partner voor je klaar.

Voorbereiding

In deze fase gaan we vanuit jouw doelstellingen en operatie kijken naar je processen zodat we samen inzicht verkrijgen in de eisen en wensen waaraan jouw Salesforce omgeving moet voldoen. Met deze inzichten stellen we een Roadmap op waarmee het traject verder wordt vormgegeven.

Configuratie

Vanuit de voorbereiding en de Roadmap maken we een eerste opzet van je Salesforce omgeving. Vervolgens kijken we samen of deze aansluit bij jouw doelstellingen en operatie. En gebruiken we voortschrijdend inzicht om de volgende fase te starten.

Optimalisatie

In deze fase verbeteren we op basis van de doorontwikkelde eisen en wensen de inrichting van jouw Salesforce omgeving. Hierna valideren we samen het systeem en treffen we voorbereidingen voor eventuele datamigratie en gebruikerstrainingen.

Go-live & nazorg​

In deze fase gaan we het systeem live zetten. Eventuele data wordt gemigreerd uit ‘oude’ systemen, gebruikerstrainingen worden gegeven en je Salesforce omgeving wordt live gezet. Uiteraard zijn we nauw betrokken bij deze kritische fase waarin de verandering in je operatie wordt doorgevoerd. Zo zorgen we ervoor dat dit soepel verloopt en jouw business gewoon doorgaat.

Evaluatie & continue vooruitgang

Tijdens het hele traject hebben we actief samengewerkt om Salesforce optimaal in te zetten voor jouw business. In onze 20 jaar CRM-ervaring hebben we geleerd dat klanten niet stilstaan en processen continue verbeteringen vragen. Met de voortschrijdende inzichten die wij continu samen opdoen bekijken we of aanpassingen en optimalisaties je nog verder vooruit kunnen helpen.

Gerelateerde blogs:

Meer informatie over Salesforce Managed Services?

Lees onze laatste implementatie publicaties

Salesforce implementatie bij ParkinsonNL

In juni ging de website www.parkinson.nl live en startte de campagne Zet parkinson op 1. Als Ebicus zijn wij blij dat we met de implementatie van Salesforce deel hebben kunnen uitmaken van de lancering van dit prachtige doel.
Lees de klantcase

Top 7 issues tijdens de implementatie van Salesforce

Hoewel Salesforce gericht is op het helpen beheren van jouw zakelijke uitdagingen, levert de implementatie van Salesforce mogelijk niet de gewenste resultaten op. In deze blog bespreken we de top 7 issues tijdens de implementatie van Salesforce.
Lees de blog