Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

Hoe je de kosten van Salesforce met 20% verlaagt met Managed Services

Hoe je de kosten van Salesforce met 20% verlaagd met Managed Services

Salesforce Managed Services verwijst naar ons dienstverleningsmodel waarbij een gespecialiseerd en multidisciplinair team verantwoordelijk is voor het beheer, onderhoud en optimalisatie van de Salesforce-applicatie van een organisatie. Aanvullend en in samenwerking met het eigen interne team, of volledig uitbesteed. Deze manier van werken heeft een groot aantal voordelen ten aanzien van het inhuren van specifieke deskundigen zoals een freelancer of een traditionele systemintegrator. Voordelen zijn schaalbaarheid, flexibiliteit, continuïteit en innovatiekracht. Tegelijkertijd is deze dienstverlening vaak tot 20% goedkoper. Dit komt doordat werkzaamheden op basis van complexiteit worden toegewezen en vanwege de betere afstemmingsmogelijkheid op de wisselende capaciteitsbehoefte.

Met Salesforce Managed Services kun je kosten besparen op verschillende manieren:


Dutch IT Channel heeft ons geïnterviewd over onze unieke aanpak en toewijding aan customer succes na de implementatie van Salesforce.

Lees hier het volledige interview om meer te weten te komen over hoe wij het verschil maken in het landschap van Salesforce beheer en onderhoud.

Efficiënter gebruik van middelen

Het Salesforce Managed Services team van Ebicus bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met het platform. Ze kunnen Salesforce efficiënter beheren en configureren, waardoor kostbare tijd en middelen worden bespaard. Dit voorkomt verspilling van manuren en vermindert overuren voor interne medewerkers. Ook kan met flexibel op en afschalen van capaciteit kosten worden bespaard.

Voorkomen van downtime

Door proactief te werken aan het onderhoud en de monitoring van Salesforce, kunnen onze Salesforce Managed Services consultants problemen vroegtijdig identificeren en oplossen voordat ze kritiek worden. Dit minimaliseert downtime, wat kan leiden tot productiviteitsverlies en verlies van inkomsten.

Optimalisatie van licentiekosten

Salesforce biedt verschillende licentieniveaus en opties. De Ebicus Managed Services helpen je bij het identificeren van de meest geschikte licenties voor verschillende gebruikersgroepen en het optimaliseren van de licentiekosten door inactieve of ongebruikte licenties te verminderen.

Efficiënter gebruik van Salesforce-functies

Salesforce biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden. De Ebicus Managed Services kunnen helpen bij het identificeren en implementeren van de juiste functies die specifiek aansluiten bij de behoeften van je organisatie. Dit voorkomt onnodige uitgaven aan functies die niet worden gebruikt.

Verbeterde datakwaliteit

Slechte datakwaliteit kan leiden tot fouten en inefficiëntie. De Ebicus Managed Services kunnen helpen bij het handhaven van de data integriteit en het verminderen van gegevensduplicaten, waardoor kosten worden bespaard die anders zouden worden besteed aan het opschonen van gegevens.

Schaalbaarheid zonder extra overhead

Wanneer je organisatie groeit, is het mogelijk om Salesforce uit te breiden naar meer gebruikers of extra functies toe te voegen. De Ebicus Managed Services kunnen deze schaalbaarheid mogelijk maken zonder dat je interne team extra belast wordt.

Voorspelbare kostenstructuur

Met Managed Services kun je meestal rekenen op een voorspelbare kostenstructuur, omdat je in veel gevallen een vast tarief betaalt voor de geleverde diensten. Dit helpt bij het beheren van je IT-budget zonder onverwachte kosten.

Naleving en beveiliging

De Ebicus Managed Services kunnen helpen bij het waarborgen van naleving van wettelijke voorschriften en beveiligingsnormen, wat kan voorkomen dat je organisatie boetes en juridische kosten moet dragen als gevolg van niet-naleving.

Kortom, Salesforce Managed Services bieden een strategische benadering voor het beheren van Salesforce, waardoor je organisatie kosten kan besparen door efficiënter gebruik te maken van het platform en te zorgen voor een optimale configuratie die aansluit bij je specifieke behoeften.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Wij willen je graag op de hoogte houden van het nieuws rondom onze diensten die jou interesseren. Het enige wat je daar voor dient achter te laten zijn jouw mailadres en je voornaam. Vanaf dat moment zullen we je van tijd tot tijd een Ebicus update sturen.

Meest recente blogs: