Koepelplein 1E, Haarlem

020 – 486 81 52

E-signing in Salesforce met Scrive

Herken je dit? Je stuurt een email met daarin een contract in pdf-vorm die moet worden ondertekend. Daar gaat je contractpartner dan; printen, tekenen, scannen en terugmailen. Waarschijnlijk doe jij hetzelfde. Tenslotte moet het getekende document worden gearchiveerd, bijvoorbeeld in je CRM-systeem. Nu we veel vaker thuiswerken is het ondertekenproces van contracten een heel gedoe geworden. Met Scrive in Salesforce heb je binnen 2 clicks je contract klaar en verzonden! Met een E-signing module die geïntegreerd is in Salesforce wordt dit proces veel klantvriendelijker, sneller, aangenamer en vooral ook veel veiliger voor jou en je klant. In de AppExchange van Salesforce vind je verschillende E-signing apps die je met Salesforce kunt integreren (bekijk ook andere add on & integraties). In deze blog bespreken we de E-signing app van Scrive in Salesforce. 

Wat is Scrive E-signing?

Met Scrive E-signing krijg je meer controle over jouw verkoop cyclussen met een 100% digitaal proces. Laat contracten digitaal ondertekenen voor een betere klantervaring, sluit je deals sneller af, genereer meer business en ervaar het gemak van deze applicatie als Salesforce gebruiker. Sneller schakelen met je klant kan haast niet. Contracten raken nooit meer kwijt doordat klanten nog maar enkele minuten of zelfs seconden nodig hebben om te ondertekenen.

Met Scrive zet je jouw Salesforce omgeving nog efficiënter in, optimaliseer je je verkooptrajecten en overbrug je de kloof richting een 100% papierloze maatschappij door het contractproces volledig te digitaliseren met elektronische handtekeningen en identificaties. Elektronisch ondertekenen met Scrive biedt mogelijkheden voor maatwerk rondom een aantal kernprocessen: het genereren van contracten, het ontvangen van getekende contracten en het optimaliseren van alle operaties door steeds slimmer te werken.

Waarom Scrive?

Scrive E-signing is volledig onderdeel van je Salesforce omgeving, zodat je meteen kunt starten. Met de Scrive Configurator kun je je eigen templates creëren en data afkomstig uit Salesforce gebruiken zodat je ondertekenproces nog vlotter verloopt. Ook hebben wij om je op weg te helpen een Scrive Admin Guide waarin stap voor stap wordt uitgelegd welke mogelijkheden Scrive biedt.

Klantvriendelijk
Maak indruk op klanten met een complete beleving van je merk door E-signing aan te bieden op ieder apparaat en vanaf iedere locatie – van een tablet tot een sms’je op je telefoon. Klanten hoeven niets meer te printen en hebben daardoor maar enkele minuten of zelfs seconden nodig om te ondertekenen. Wat Scrive uniek maakt, is dat data velden van het getekende document automatisch terugkomen in Salesforce. Dit betekent dat opportunities niet alleen op ‘Closed Won’ worden gezet, maar de velden ook direct worden geupdate in Salesforce. Dit zorgt niet alleen voor beter opportunity management, maar zorgt ook dat sales gestructureerder kan gaan werken en beter kan forecasten!
 
Efficiënt
Met Scrive hoef je nooit meer contracten uit te printen, te tekenen en vervolgens weer in te scannen. Door het elimineren van handmatige processen en vervolgtaken, kun je deals sneller sluiten. Krijg je meer controle over het ondertekenproces en win je veel tijd door deadlines, reminders en geautomatiseerde archivering.
 
Nauwkeurig
Een volledig gedigitaliseerd contractproces betekent direct toegang tot nauwkeurige verkoopgegevens, die accuratie binnen jouw organisatie verhoogd. Toegang tot deze gegevens verbetert het beheer van verkoopkansen en daarmee de omzet zekerheid. Op deze manier kunnen er snellere en betere strategische beslissingen genomen worden.
 
Veilig
Scrive zet de toon! Zij zetten de wereldstandaard voor de kwaliteit van het juridisch bewijs dat tijdens het ondertekenproces wordt verzameld. Dit bewijs wordt vervolgens veilig aan elk ondertekend document toegevoegd. De integriteit van elk document dat met Scrive is ondertekend, wordt beschermd met een digitale zegel die wordt aangedreven door blockchain-technologie. Dit betekent dat de authenticiteit van het contract nu en in de komende decennia onafhankelijk te verifiëren is.

ProSales Institute Sales Awards 2019

Scrive werd tijdens de ProSales Institute Sales Awards 2019 uitgeroepen tot B2B Sales Tool Vendor of the Year. “De winnaar levert een innovatief en effectief instrument om verkoop en marketing te ondersteunen”, kondigde de jury aan tijdens de prijsuitreiking. “Als het bijvoorbeeld om beveiliging gaat, laat Scrive zien hoe complexe bedrijfsprocessen niet ingewikkeld hoeven te zijn, en dat doen ze door nieuwe technologie toe te passen.”

Wat kost Scrive?

E-signing van Scive heeft verschillende prijsmodellen om ervoor te zorgen dat voor ieder soort bedrijf een aantrekkelijke aanbieding gedaan kan worden. Voor de Salesforce integratie zijn onze prijzen gebaseerd op het aantal gebruikers. We werken met bundels, waarbij hoe groter de bundel er een meer aantrekkelijke prijs kan worden aangeboden. Voor een service op maat gaan wij graag verder in gesprek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Wij willen je graag op de hoogte houden van het nieuws rondom onze diensten die jou interesseren. Het enige wat je daar voor dient achter te laten zijn jouw mailadres en je voornaam. Vanaf dat moment zullen we je van tijd tot tijd een Ebicus update sturen.

Meest recente blogs: